Cursus informatie

(Her)ontdek hoe heerlijk het is om met klei vorm te geven!
                                               
Cursussen
SAM_9804Twee keer per jaar start een nieuwe cursus, zowel overdag als ’s avonds. Een groep bestaat uit maximaal zes cursisten. Je krijgt persoonlijke begeleiding met les op maat. Er is dus veel aandacht voor eigen idee├źn en interpretaties. Mede hierdoor zijn de cursussen voor zowel beginners als gevorderden geschikt.
In het goed geoutilleerde atelier staan boetseergereedschappen, een kleiwals en een spuitcabine  klaar voor gebruik. Vele soorten klei en porselein zijn op voorraad, zoals ingekleurde klei, vlas- en papierklei, gietklei, meerdere soorten porselein en gietporselein. Een breed kleurenpalet van (sinter)engobes en (onder)glazuren maken het creatieve proces compleet. er staat een grote elektrische oven zodat ook grote werkstukken gebakken kunnen worden.
Door de beperkingen van het Corona-virus worden de lessen vanaf september 2020 gegeven in wijkgebouw ’t Slot, Kastelenplein in Eindhoven. Hier is voldoende ruimte om op een veilige manier met maximaal acht mensen te werken.
Wilt u ook kennismaken met de mogelijkheden die keramiek biedt? Of wilt u uw hobby weer oppakken? Dat kan bij Atelier VanAnth!